Τετάρτη 23 Νοεμβρίου 2011

ΕΝΑ ΜΕΓΑΛΟ ΜΠΡΑΒΟ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ 80ου ΔΗΜ. ΣΧΟΛ.


Όλα τα παιδιά έχουμε ακούσει πολλές φορές πως πρέπει στον ελεύθερο χρόνο μας να διαβάζουμε εξωσχολικά βιβλία,γιατί θα μας βοηθήσουν να εμπλουτίσουμε το λεξιλόγιο μας,να αναπτύξουμε τη  φαντασία μας,να γνωρίσουμε καινούρια πράγματα και τόσα πολλά άλλα.Άλλωστε δεν ξεχνούμε αυτό που μας λένε όλοι πως ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΕΙΝΑΙ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΦΙΛΟΣ.Έτσι όταν πριν από λίγες μέρες μας πρότεινε η κυρία μας να πάρουμε μέρος στο μαραθώνιο ανάγνωσης της Άλκης Ζέη ενθουσιαστήκαμε!Διαβάσαμε για τη συγγραφέα,προμηθευτήκαμε τα βιβλία που πρέπει να έχουμε και χωριστήκαμε σε ομάδες.Βοηθός μας σε αυτή την προσπάθειά μας θα είναι η κυρία Λένα που θα είναι πάντα δίπλα μας.Το διάβασμα ήδη έχει ξεκινήσει!!!
Τα παιδιά της Ε' τάξης του 80ου Δημοτικού Σχολείου Θεσσαλονίκης
 
                                                       ΠΕΡΙΜΕΝΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ ΤΗΝ ΕΡΓΑΣΙΑ ΣΑΣ                              

3 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Ένα μεγάλο μπράβο αξίζει σε όλα τα παιδιά που θα συμμετέχουν σ'αυτό το μαραθώνιο ανάγνωσης που μόνο Θετικά στοιχεία θα έχουν να αποκομίσουν από μια τέτοια προσπάθεια...
ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ !!1

Χριστιάνα Αναγνώστου είπε...

Παιδιά σας εύχομαι καλή επιτυχία.Αυτό που κάνετε θέλει υπομονή, συγκέντρωση και καθόλου άγχος.Πιστεύω ότι θα τα καταφέρετε!!!!!

Ολγα Τ. είπε...

Παιδιά με όλη μου την καρδιά σας εύχομαι καλή επιτυχία!
Αυτό που κάνετε είναι πολύ δύσκολο, αλλά ξέρω οτι όταν πήρατε αυτήν την απόφαση την πήρατε με όλη σας την καρδιά και οτι θα πετύχετε τον στόχο σας!!!


ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!