Τετάρτη 2 Νοεμβρίου 2011

NA ΞΕΡΕΙΣ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΓΟΝΙΟΣ της μαθήτριας της Στ' τάξης Άννας Μαυρομμάτη

    Σήμερα με την κυρία Αθηνά μιλήσαμε για την οικογένεια.Παρατήρησα ότι μερικοί γονείς δεν έχουν μάθει να δίνουν αγάπη.Σκέφτονται μόνο τον εαυτό τους και παραμελούν τα παιδιά τους.( Ευτυχώς δεν είναι πολλοί αυτοί).
    Έτσι με δική μου θέληση μπήκα στο internet και πάτησα 'οικογένειες με προβλήματα'. Εκείνη τη στιγμή εντυπωσιάστηκα γιατί μου έβγαλε πάρα πολλές ιστοσελίδες που αφορούν το συγκεκριμένο θέμα.
    Πόσα παιδιά έχουν ανάγκη την αγάπη, την φροντίδα ακόμη και την προσοχή από τους γονείς τους και αυτοί δεν τους τη δίνουν; Έτσι συνέχισα να κατεβαίνω και έβλεπα διάφορα:΄Aλλα παιδιά να τα δέρνουν, άλλα να τα παραμελούν και άλλα ακόμη και να τα κακοποιούν.(Πόσο άραγε τυχεροί είμαστε εμείς που έχουμε κοντά μας γονείς να μας αγαπούν και να μας φροντίζουν;)
    Έτσι είπα στον εαυτό μου ότι αν μου έδινε τρεις ευχές ο Θεούλης σίγουρα η δεύτερη ευχή μου θα ήταν να μην υπάρχουν τέτοιες οικογένειες για να μη δημιουργούνται τέτοια προβλήματα και ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ να είναι χαρούμενα και ευτυχισμένα όπου και αν βρίσκονται...






4 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Υπέροχες σκέψεις και προβληματισμοί Άννα...Μου άρεσε η ευχούλα σου...

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

Τι όμορφη και συγκινητική η έκθεσή σου Άννα μου. Μακάρι στη ζωή μας όλοι οι δρόμοι να ήταν στρωμένοι με τριαντάφυλλα... Οι γονείς έχουν μεγάλο μερίδιο ευθύνης, στο ρόλο τους μέσα στην οικογένεια...
Σ΄ευχαριστούμε για όσα έγραψες! Μας προβλημάτισες πολύ...
Αντώνης

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Aννα, απο ότι βλεπεις τα δικά σας άρθρα είναι αυτά που μας προβληματίζουν όλους και μικρους αλλά και μεγάλους...

Ολγα Τσιγκα είπε...

Αννα,πιστευω πως η εκθεση σου ειναι καταπληκτηκη!Μου αρεσει ετσι οπως διατυπωνεις ολα αυτα που λες[και φυσικα και εχεις δικιο και συμφωνω με αυτα που λες].
Κυρια Αθηνα,ειστε καλιτεχνης το blog μας ειναι τελειο και επιτυχημενο!Σας ευχαριστουμε πολυ που μας φτιαξατε αυτο το blog!!!