Παρασκευή 28 Οκτωβρίου 2011

ΜΑΘΗΜΑ ΑΝΘΡΩΠΙΑΣ ΑΠΟ ΔΥΟ ΣΚΥΛΑΚΙΑ?


Τυφλή σκυλίτσα με οδηγό... σκύλο!

Από το news247.gr

Η μία σκυλίτσα είναι τυφλή και η άλλη είναι η οδηγός της και τα δύο όμως σκυλάκια ψάχνουν νέο σπίτι μαζί, αφού οι ιδιοκτήτες τους δεν μπορούν πια να τα κρατήσουν.
Το προσωπικό του κέντρου φροντίδας σκύλων στο Shropshire της Αγγλίας αναζητά άτομα που θα φροντίσουν την τυφλή Lily και την καλύτερή της φίλη Maddison.
Το ζευγάρι είναι αχώριστο εδώ και...
5 χρόνια, από την στιγμή που οι κτηνίατροι αναγκάστηκαν να αφαιρέσουν και τα δύο μάτια της πανέμορφης Lily.
Έχασε την όρασή της, όταν ήταν 18 μηνών και αφού έπασχε από μια σπάνια ασθένια, κατά την οποία τα βλέφαρα μεγαλώνουν προς τα μέσα. Τα μάτια της 6χρονης σκυλίτσας είχαν καταστραφεί σε μεγάλο βαθμό κι έτσι έπρεπε να αφαιρεθούν.
Τότε ξεκίνησε και ο ιδιαίτερος δεσμός της με την Maddison, η οποία δέχθηκε την τραυματισμένη Lily κάτω από τις αγκάλες της.
Τα δύο σκυλάκια ζούσαν μαζί μέχρι που οι ιδιοκτήτες αποφάσισαν ότι δεν μπορούν να τα φροντίζουν άλλο κι έτσι σήμερα περιμένουν εναγωνίως να βρουν μία καινούρια στέγη.
Όταν κυκλοφορούν έξω, τις περισσότερες φορές η Maddison οδηγεί και η Lily περπατά κοντά της ακουμπώντας τη, ώστε να γνωρίζει που πρέπει να πάει.
Η διευθύντρια του κέντρου φροντίδας Louise Campbell μιλά για τη σχέση των δύο σκύλων και αναφέρει ότι: "Είναι γλυκό να τα βλέπεις. Η Maddison είναι πολύ προσεχτική σε σχέση με τη Lily και πάντα τη φροντίζει."
Η Lily κάνει όλα τα πράγματα που κάνουν οι φυσιολογικοί σκύλοι και αν κανείς τη δει στον δρόμο δεν θα καταλάβει, ότι έχει πρόβλημα με τα μάτια της, αλλά ότι απολαμβάνει πιο πολύ την ξεχωριστή παρέα της Maddison.

 Πως να πιστέψεις ότι αυτά γίνονται στην κοινωνία των ζώων και όχι των ανθρώπων;

Δεν υπάρχουν σχόλια: