Πέμπτη 20 Οκτωβρίου 2011

Η ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΤΗΣ ΙΣΤΟΡΙΑΣ" ο χαρακτήρας μας-το πεπρωμένο μας" απο τη μαθήτρια ΧΡΙΣΤΙΑΝΑ ΑΝΑΓΝΩΣΤΟΥ

Ο πατέρας πήγε στο νοσοκομείο και δεν μπορούσε να αντικρίσει τον ίδιο του το γιο.Αργότερα τον κοίταξε και του είπε:" Aγόρι μου και γω σ'άγαπώ πολύ και σου ζητώ συγγνώμη γι'αυτό που σου έκανα".
Το παιδί τον κοίταξε με απορία και τον ρώτησε:''Μπαμπά τι μου έκανες;" O πατέρας απάντησε με δάκρυα στα μάτια"Σου στέρησα τα δάχτυλά σου αγόρι μου και δεν θα ξαναβγούν". 
Το παιδί του είπε:" Μπαμπάκα μου δεν πειράζει, αυτό που θέλω είναι να μ'αγαπάς πραγματικά". Ο πατέρας του το αγκάλιασε σφικτά και του είπε: " Σ' αγαπώ πιο πολύ από τα πάντα... "  
Το παιδί τον ρώτησε: " Kαι από το αμάξι σου; "Ο πατέρας του είπε: " Είσαι το σημαντικότερο πλάσμα στη ζωή μου".
     Την επόμενη μέρα ο πατέρας πούλησε το αμάξι του αλλά πρώτα έβγαλε τις γρατζουνιές του παιδιού του μια φωτογραφία για να του δείξει πόσο σημαντικές ήταν γι'αυτόν!!!
                                                                                            Αναγνώστου Χριστιάνα
                                                                                      Μαθήτρια Στ1 16ου Δημ. σχολ.

9 σχόλια:

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Μου άρεσε το τέλος που έδωσες Χριστιάνα, γιατί αυτό που πραγματικά συνέβη είναι τραγικό...Γι'αυτό πρέπει να σκεφτόμαστε πριν αντιδράσουμε για κάτι γιατί τα νεύρα μας δεν φέρνουν καλό αποτέλεσμα...

Διομηδης Μαυριδης είπε...

κυρια η ιστορια που ειπε η Χριστιανα ειναι πολυ συγκινητικη. Ε[νω η ιστορια που μας ειπατε εσεις στο σχολειο που πηγε και αυτοκτονησε οταν εμαθε οτι το παιδι του θα εμενε παραλθτο]ηταν λιγο τραγικη.

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Διομήδη θα ήθελα να δω και τη δική σου συνέχεια , το δικό σου τέλος σ'αυτή την ιστορία...

Ολγα Τσιγκα είπε...

Κυρια Αθηνα,
η ιστορια αυτη ειναι παρα πολυ συγκινιτικη η Χριστιανα εγραψε μια πολυ ωραια τροπη που θα μπορουσε να παρει αυτη η ιστορια!Εσεις στην ταξη οταν μας ειπατε την αληθινη τροπη της ιστοριας εγω σοκαριστηκα,γιατι ο πατερας αυτου του παιδιου αυτοκτονησε αφου ηξερε οτι το παιδι του τον αγαπουσε πολυ και δεν ηθελε να τον χασει?

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Η ΄

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Βλέπεις πόσο τραγική μπορει να ειναι η αλήθεια Όλγα...

μάρκου βίκυ είπε...

όντως ήταν πολύ ωρέα η σηνέχειά σου χριστιάννα.

μάρκου βίκυ είπε...

όντως ήταν πολύ ωρέα η συνέχεία σου χριστιάνα.
μπράβο σου.

Χριστιάνα Αναγνώστου είπε...

Κυρία Αθηνά έχετε δίκαιο όλοι πρέπει να ελέγχουμε τα νεύρα μας,γιατί εκείνη την στιγμή μπορεί να κάνουμε κακό σε ανθρώπους και πράγματα που αγαπάμε.