Πέμπτη 13 Οκτωβρίου 2011

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ' ΤΑΞΗΣ ΔΕΝ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΜΗΝΥΜΑ. ΕΤΣΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ;


6 σχόλια:

ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ (Αντώνης Κρασάκης) είπε...

ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΗΣ ΣΤ΄ΤΑΞΗΣ ΤΑΙΡΙΑΖΕΙ ΑΚΡΙΒΩΣ Η ΑΝΤΙΘΕΤΗ ΓΕΛΟΙΟΓΡΑΦΙΑ.ΕΙΝΑΙ ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΑ ΠΑΙΔΙΑ. ΤΑ ΠΑΙΔΙΚΑ ΧΑΜΟΓΕΛΑ ΤΑ ΑΓΑΠΟΥΝ ΚΑΙ ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΚΟΝΤΑ ΤΟΥΣ.

Ολγα Τσιγκα είπε...

Και εγω πιστευω οτι δεν μας τερειαζει αυτη η γελειογραφια,γιατι σε ολους μας αρεσει το σχολειο και επεισης αγαπαμε τις δυο πολυαγαπημενες μας δασκαλες την κυρια Δημητρα και την κυρια Αθηνα!

ΑΘΗΝΑ ΚΑΚΑΡΙΚΟΥ είπε...

Σε ευχαριστουμε Όλγα που αισθανεσαι έτσι για το σχολείο και για μας...
Μακάρι να συνεχίσεις έτσι...

ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ είπε...

ΠΙΣΤΕΥΩ ΟΤΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ 6 ΧΡΟΝΙΑ ΣΧΟΛΕΙΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΝΑ ΔΙΑΝΟΗΘΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΤΕΤΟΙΑ ΣΚΗΝΗ.ΤΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΕ ΑΥΤΟΝ ΤΟ ΧΩΡΟ[ΤΟΥ ΣΧΟΛΕΙΟΥ]ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ΕΓΩ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΑ ΑΛΛΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΕΤΡΑΜΕ ΤΙΣ ΜΕΡΕΣ ΤΑ ΣΑΒΑΤΟΚΥΡΙΑΚΑ ΓΙΑ ΝΑ ΠΑΜΕ.ΜΕ ΤΟΣΟ ΚΑΛΕΣ ΚΥΡΙΕΣ ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ,ΚΑΙ ΤΟΝ ΤΟΣΟ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΚΟ ΓΕΜΑΤΟ ΜΑΘΗΣΗ ΧΡΟΝΟΠΟΥ ΠΕΡΝΑΜΕ ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΑΛΛΙΟΣ.

Χριστιάνα Αναγνώστου είπε...

Θα συμφωνήσω με την Όλγα.Πιστεύω ότι αυτή η γελοιογραφία δεν μας αντιπροσωπεύει.Με εσάς και την κυρία Δήμητρα δεν καταλαβαίνουμε πως περνάει η ώρα του μαθήματος!!!

Μάρκου Βίκυ είπε...

Πιστεύω ό,τι αν ρωτούσατε τα παιδιά,όλα θα σας έλεγαν ό,τι προτειμάμε να μην υπάρχου τα διαλείμματα που μας χαλάν το μάθημα.Θα προτιμούσαμε να υπήρχε περισσότερη ώρα για μάθημα παρά για διάλειμμα!!!